Las Palmas Canaria

Reisefører på Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria, Provinshovedstaden er byen Las Palmas på øya Gran Canaria. For reisende er sted Las Palmas er det perfekte sted å feriere. Årsaken ligger i den unike kombinasjon mellom tradisjonsrikt sydenliv og spansk storbyliv. "Las Palmas" er en spansk provins som består av den østlige delen av den autonome enheten Kanariøyene. Provinsen består av omtrent halvparten av øyriket, inkludert øyene Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote.

Las Palmas Strender:
Noe av det beste med Las Palmas er strendene. Las Canteras-stranden: perfekt for soling, bading og aktiviteter. Las Palmas by har en av verdens mest berømte strender, den 3 kilometer lange Las Canteras-stranden.

Leiligheter til leie enkelt og sikkert.
Las-Palmas-24.com Team er med dem hele året direkt fra Las Palmas med råd og hjelp. Vi kjenner alle viste leiligheter, også andre med alle deres fordelene og ulempene i detalj, også hjelpe vi til i en nødssituasjon på stedet.

Ankomst på Gran Canaria

og du ikke har bestilt transport fra flyplassen til hotellet?

No problem! Hvis du ikke kommer rundt midnatt, er selvfølgelig den enkleste og billigste måten busstransport fra / til Las Palmas flyplass med flybuss. Ta en titt på Gran Canaria, buss timeplan, med presise buss ankomst og avgangstider fra flyplassen i Las Palmas.

Las Palmas Nyheter Gran Canaria